Meer halen uit je website? Doe de gratis seo check!

Terug naar vaginisme-info.nl Bericht schrijven
Bericht 18 t/m 37 van 57
Naam M
Datum 18-07-2008 18:43:09

Haaj N & A.

Dat zelfde stuk als jullie in de Fancy heb ik ook gelezen.
Zo ben ik er ook achter gekomen dat ik het heb.
Maar ben ongeveer een jaartje terug er al voor bij mn huisarts geweest om tips te vragen omdat inbrengen van tampons niet lukte.
Ik raad jullie aan om naar je huisarts te gaan want zij kunnen je verder helpen.
Zelf ga ik er binnenkort ook weer mee na de huisarts.
Want ze gaan me door verwijzen naar mensen die mij hierbij beter kunnen helpen.

Succes er mee!

Liefs, M.

Naam N
Datum 14-07-2008 18:39:37

Hey A (degene onder mij)

Ik heb dat ook gelezen in de fancy, ook ik schrok wel een beetje, want ik heb dus precies hetzelfde probleem als jou, ook ik krijg de kleinste tampon niet in, hoe ik het ook probeer t lukt niet. Ik ben zelf 16.

Ik liet t ook aan mijn moeder lezen, en die zei dat als ik er aan toe ben dat ik dan naar de huisarts moet gaan enzo..Maar ik denk dat ik nog even ga wachten..

Groetjes, N

Naam Anton
Datum 06-07-2008 01:38:07

Hoi dames en heren natuurlijk ook. Hoewel ik een man ben, leef ik mee met de vrouwen die aan vaginisme lijden. Ik heb eigenlijk een omgekeerd probleem, ben vanaf mijn jeugd goeddeels impotent. Omdat ik op zoek ben naar een vriendin die daarmee geen probleem heeft, zou ik er weer dus geen probleem mee hebben als mijn vriendin aan vaginisme zou leiden. Dat wilde ik ff kwijt. Groetjes Anton.

Naam shirine
Datum 11-05-2008 23:16:56

hallo,

Ik denk dat ik ook vaginisme heb, want mijn vriend komt er gewoon niet in, we hebben van alles geprobeerd, maar het wil maar niet lukken, wie kan me helpen of wie heeft tips???

groetjes

Naam L.
Datum 04-04-2008 13:58:36

Hallo dames!

Na 13 jaar en veel keren penetratiepijnen (tegen mijn wil in) is mijn sterk vaginisme bijna overwonnen! Hoe? Niet door te praten, niet door je af te vragen hoe je eraan gekomen bent, niet door bekkenbodemspiertherapie, nee, door te denken: ik ga oefenen.... Na 12 jaar frustraties en hulpverleners besloot ik zelf aan de slag te gaan. Frustraties, faalangst? Ja, die heb ik zeker gehad, 12 jaar lang zelfs! En nu nog, maar het gaat steeds vooruit! Ik kan al 3,1 cm binnen 2 maanden tijd! Elke dag doorzetten, hele kleine stapjes nemen en je frustraties de baas blijven, dat is het recept! Begin met een nagelbed, vingertopje, vinger en bouw alles op. Besef dat je elk moment kunt stoppen en dus niet bang hoeft te zijn voor jezelf. Zet door en het lukt je de frustraties te overwinnen en het vaginisme te overwinnen! Neem alle tijd ervoor, veel geduld! En doe niets tegen je wil! Pas als de eigen oefeningen geheel lukken mag de partner naar jouw richtlijnen erbij komen. Veel succes!

Naam K.
Datum 27-01-2008 21:41:12

Hallo,

Ik ben een meisje en ben 15 jaar oud en ik heb al een half jaar een relatie. Mijn vriend en ik hebben 'het' geprobeerd, maar het lukte gewoon niet. Ik heb ook al een stuk of 5 keer een tampon geprobeerd in te brengen maar dat lukt ook niet (ook niet met inbrenghuls). Mijn vinger of de vinger van mijn vriend wil ook niet lukken.
Lijd ik aan vaginisme?

Afz een wanhopig meisje.

Naam Femke
Datum 18-10-2007 10:44:45

Ik heb over een half uur een afspraak met de gynaecoloog en ik ben doodszenuwachtig

Naam Lale
Datum 09-08-2007 17:04:21

hallo allemaal,
ik ben een vrouw van 25 jaar oud en ik ben al 3jaar getrouwd. ik had ook last van vaginisme, maar ik dit probleem zelf opgelost en ook nog binnen 3 dagen. ik wil alle vrouwen met vaginisme graag helpen. ik weet hoe erg je je voelt als je zo'n probleem hebt, je kan het met niemand overhebben, je raakt telkens meer in stress. dus ik wil jullie graag helpen.

Naam bosje
Datum 09-06-2007 16:09:48

ik ben een vrouw die al 13 jaar getrouwd is en de laatste tijd merk ik dat ik niet meer naten of opgewonden raak bij mijn man. terwijl ik echt van hem hou, nu zei een vriendin van me dat dit ook een vorm van vaginisme is, ik zie hier niet veel over. ik heb nu de stap genomen om naar me lichaam te luisteren en ben een gesprek aangegaan met mijn man

Naam marina
Datum 12-04-2007 19:34:05

Wat een goede site zeg. Misschien hebben mensen wat aan mijn ervaring met een inwendig onderzoek. Ik had van te voren heel duidelijk met de gynacaeloge afgesproken dat wanneer ik zou aangeven dat ik wilde dat zij stopte, zij dat ook zou doen. Diverse keren gebeurde dat en steeds als ik aangaf dat ze verder kon gaan, ging ze voorzichtig verder. Dat gaf mij een gevoel van controle over de situatie. Uiteindelijk is het op die manier gelukt. Toen na een aantal maanden er weer een uitstrijkje gemaakt moest worden, werkte de betreffende arts er helaas niet meer. Bij de arts die ik toen had is het op dezelfde manier gegaan als de eerste keer. En weer lukte het dus stukje voor stukje. Wel van te voren bij het maken van de afspraak extra tijd laten reserveren.

Naam ANONIEM
Datum 10-04-2007 01:22:06

MIJN VAGINISME IS ONTSTAAN TIJDENS DE ZWANGERSCHAP VAN ME DOCHTERTJE HEBBEN MEER VROUWEN ER LAST VAM NA DE ZWANGERSCHAP DAT HET IS ONTSTAAN GROETJES ANONIEMPJE

Naam Djamilla
Datum 12-03-2007 19:26:39

KELLY ik las net je verhaal en het komt me heel erg bekend voor, omdat ik dus precies het zelfde heb. Bij mij hebben ze geconstateerd dat ik vaginisme heb!! Ik ben er al 3jaar mee aan het klungelen en het schiet nog niet echt veel op. Heeft er ook iemand tips voor mij? zoja mail ze me dan even

groetjes Djamilla

ps: sterkte kelly en ik zou even langs de dokter gaan voor de zekerheid

Naam Snoes
Datum 10-11-2006 12:12:03

Goede middag,

Wat fijn dat er zulke informatie sites bestaan.
Nu heb ik teminsten een idee, maar eerst even met specialist overleggen.

Zou fijn zijn als dit het antwoord zou zijn op mijn probleempje.

Kan ik er teminsten aan gaan werken!

Toppie

RZ

Naam jessica
Datum 07-11-2006 01:42:24

ik ben blij dat ik deze site heb gevonden. Ik heb nog nooit een tampon in kunnen doen en penetratie lukte ook niet. Dichtgemetseld voor mijn gevoel. Nu ik verhalen van andere meiden heb gelezen heb ik besloten dat ik hier iets aan wil doen. Want ik verveemd me van mannen. Nu nog de stap nemen het mijn ouders te vertellen...

Naam rosa
Datum 21-10-2006 23:51:30

ik ben een vrouw van 27 jaar en ben er sinds 2,5 jaar achter dat ik vaginisme heb we zouden graag kinderen willen maar dit is op de natuurlijke manier niet mogelijk mede omdat mn man zwak zaad heeft. zijn er nog andere mogelijk heden om zwanger te raken
graag zou ik ook in contact komen met vrouwen van mijn leeftijd die ook geen geslachtsgemeenschap kunnen hebben
groetjes rosa

Naam Charis
Datum 23-08-2006 14:03:31

Na bijna 4 jaar proberen ben ik de laatste tijd wat op het internet aan het rondsurfen. De oefeningen op deze website zijn erg concreet en ga ik dan ook zeker proberen.

Naam dora
Datum 17-08-2006 00:40:44

Deze site kwam als geroepen! Ik weet sinds mijn 19e dat ik vaginisme heb. Ben al 3 jaar, met tussenstop bezig met therapie. Soms ben ik dan weer vol goede moed, maar soms zie ik het helemaal niet meer zitten. Ben blij dat ik naar deze site kan surfen als ik het helemaal niet meer zie zitten. Het is fijn om je vreugde en verdriet te kunnen delen met lotgenoten.

Naam Nathalie
Datum 02-08-2006 23:25:57

hoi
Op mijn 15e ben ik verkracht en sinds die tijd lijd ik aan deze "ziekte". Ik ben al onder behandeling geweest bij de huisarts, gyneacoloog en psychiater en zij konden me geen van allen helpen. Gelukkig staan op deze site goede oefeningen, die ga ik zeker proberen.

Naam Mariska
Datum 19-05-2006 14:15:51

Hallo,

Ik wil graag zwanger raken en met de vingers lukt het niet. Nu lees ik veel over spuitjes die je bij de apotheek kan krijgen zonder recept. Maar wat is de naam van die spuitjes?

Mariska

Naam Mirjam
Datum 29-11-2005 15:08:48

Hallo allemaal,

ik kwam er 6 jaar geleden achter dat ik vaginisme heb. Dit kwam doordat ik voor een inwendig onderzoek naar mijn huisarts was gegaan. Hij zei dat een gynaecoloog iets aan vernauwing kon doen. Ik heb toen een afspraak gemaakt met de gynaecoloog (vrouwelijke) en deze heeft mij geholpen met mijn vaginisme. Ik moest allerlei oefeningen doen en vooral geen gemeenschap hebben. Mijn man is altijd een hele steun. Na ruim een half jaar geen gemeenschap en onze trouwerij (ja, bij ons waren de witte broodsweken niet zoals de meeste zijn) hebben we weer gemeenschap gehad en na een half jaar was ik zwanger. Heb erg tegen de bevalling opgezien, maar achteraf viel alles erg mee. Het is na de bevalling wel makkelijker geworden, maar ik moet nog steeds bewust ontspannen. En het inwendige onderzoek (met speculum ofzo iets) gaat nog steeds erg moeilijk. Maar daar laat ik me niet door afremmen. Dus meiden met veel oefening is alles mogelijk. groetjes Mirjam

Vorige klachten - adverteren - gratis gastenboek Volgende